Kunst&Dünger "grow together"

Wie we zijn 

Opgericht in 1995 als Kunstdünger Ltd zijn we vandaag een wereldwijde producent van producten voor visuele communicatie. In januari 2018 startte Kunst & Dünger Solutions Italy Ltd als het nieuwe operatieve bedrijf met de focus op export.

Als een internationaal werkend bedrijf zijn we erg trots op onze oorsprong, de regio Zuid-Tirol in Italië. Wij geven om duurzaamheid, ecologische en regionale productie.

Wat we doen

We produceren een enorm scala aan producten voor professionals in communicatie, reclame en presentatie. Wij bieden u (bijna) alle 3-dimensionale en analoge oplossingen in deze sector: voor oriëntatiesystemen, signs, fixings, montagesystemen, wachtrijbeheer-systemen, winkelinrichting-systemen voor winkel, showroom, etalages en kantoor. Of het nu binnen of buiten is: met de producten van Kunst & Dünger vindt u altijd de slimme oplossing.

Waar we voor staan

We gebruiken recyclebaar metaal en aluminium. We produceren onze eigen kracht uit zonne-energie en houtsnippers, zodat onze productie klimaatneutraal is. Op minerale olie gebaseerde producten zoals polycarbonaat gebruiken we om producten van de beste kwaliteit te garanderen.

Met onze producten en partners willen we organisaties en bedrijven mooier, vriendelijker, duidelijker, opener en dus succesvoller maken.

We werken - waar mogelijk - met partners ter plaatse om de service op zijn best te garanderen, net als onze nieuwe slogan:

Grow together!

 

Pagina 1 van 10
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »